Sugarflair Chokoladefarve Burgundy - 35 g.

44,00 DKK
55,00 DKK
Du sparer: 11,00 DKK

Chocolate Color Burgundy fra Sugarflair er ideel til din chokoladefarvning. Chokoladefarven er ideel til at dekorere dine egne transferark og tilføje dramatiske farver til chokoladearbejde generelt.

Lavet af farvet kakaosmør, denne serie af fantastiske chokoladefarvestoffer er specielt designet til at tilføre chokolade livskraft.

De er alsidige og nemme at bruge, hvilket gør det nemt at skabe håndlavede chokolader med forskel.

Varm dem blot forsigtigt i en mikrobølgeovn for at smelte farverne, og pensl derefter farven over en chokoladeform eller på et acetatark for at skabe farverige designs, der vil transformere dit chokoladearbejde.

Disse fungerer især godt med hvid chokolade og producerer en levende og iøjnefaldende farvespray. Bland blot farverne i hærdet hvid chokolade for en nem måde at tilføje et dramatisk præg på.

Brugsanvisning: Fjern låget og mikrobølgeovnen med fuld effekt (800w) i intervaller på 10 sekunder, indtil indholdet er begyndt at smelte. Rør godt og gentag, indtil det er helt smeltet. Alternativt smelt farven ved at placere gryden i varmt vand.

Vær opmærksom på, at udseendet af disse farvestoffer i gryden kan forårsage alarm på grund af "form som", hvide markeringer og cirkulære mærker på kakaochokoladen. Vi kan forsikre dig om, at disse mærker ikke er forme, og at de er en naturlig adskillelsesproces kendt som kakaosmørblomstring eller "fedtblomstring". Denne "blomstring" forårsages under fremstillingsprocessen, når farvningen afkøles eller hærdes, hvilket får ujævne krystaller til at dannes. For at skimmel kan vokse, kræver det vand, og chokolade er klassificeret som vandfri (indeholder ikke vand). Hvis du smelter chokoladefarven igen, forsvinder mærkerne, og den fungerer og smager som forventet.

Maksimal dosis: 6 g pr. Kg

Ingredienser: kakaosmør, E122, farve: E153.

E122: kan have en negativ indvirkning på aktivitet og opmærksomhed hos børn.

Dette produkt er: nøddefrit, velegnet til vegetarer, velegnet til veganere.

Nettoindhold: 35 g.

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: