Flødebolleskum - 120 g.

10,36 DKK
12,95 DKK
Du sparer: 2,59 DKK

Med Dr. Oetkers Flødebolleskum får man en lækker, luftig marengs velegnet til at spise uden videre tilberedning. Der skal kun tilsættes kogende vand. 

Produktet har mange anvendelsesmuligheder og er perfekt til fx fyld i flødeboller, som topping på fransk citrontærte eller på "bedstefar med skæg"-kage.

 

Dr. Oekter Flødebolleskum fås i breve á 120 g.

I en pose er der nok marengsmasse til 18 flødeboller eller til at dække en kage på 20 x 30 cm.

 

Tilberedning af Dr. Oetker Flødebolleskum:

  1. Kom posens indhold i en ca. 3 liter stor skål.
  2. Tilsæt 1 dl kogende vand i en tynd stråle, imens der piskes med en håndmixer på laveste hastighed.
  3. Når pulveret er opløst fortsættes piskningen på højeste effekt i 3-4 minutter. Bevæg håndmixeren rundt i skålen imens der piskes.
  4. Når marengsmassen udvider sig, løftes håndmixeren op i toppen af massen, mens der piskes videre.
  5. Blandingen er klar, når marengsmassen er luftig, stiv og blank.
  6. Når marengsmassen er færdigpisket, kommes den i sprøjtepose og anvendes til flødeboller eller som kagetopping.

Marengsmassen kan med fordel også tilberedes på en køkkenmaskine med piskeris.

 

Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

Ingredienser Flødebolleskum

 

Sukker, glukosesirup, ÆGGEHVIDEPULVER, fortykningsmiddel (xanthangummi), surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma (vanillin). Kan indeholde spor af: (GLUTENMÆLK).

Lager: 1 stk tilbage på lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: