0 anmeldelser
Dette praktiske sæt fra Patisse indeholder fem forskellige størrelser af runde udstikkere af rustfrit stål. Sættet er ideel til udskæring af cookie dej, fondant, marcipan og meget mere. Størrelse: ca. 4, 5, 6, 7 og 8 cm.  
45,00 DKK
0 anmeldelser
Her kan du lave dine egne smukke roser med dette nemme værktøj. Der er en udførlig instruktion på engelsk på bagsiden.
50,00 DKK
0 anmeldelser
Her kan du lave dine egne smukke roser med dette nemme værktøj. Der er 2 forskellige størrelser udstikker i sættet, så der er mange muligheder for at lave forskellige størrelser roser. Der er en udførlig instruktion på engelsk på bagsiden.
50,00 DKK
0 anmeldelser
Dette skønne sæt består af to måtter med præger. Den ene kan bruges til at lave bark og den anden til at lave en mur. Rul marcipan eller fondant ud, og pres det jævnt ned i prægeren for at få et flot og jævnt mønster. Størrelsen på begge måtter er 150 x 70 mm
70,00 DKK
0 anmeldelser
Et sæt med 5 separate kronbladskærer for at skabe en rose.Kronbladene har forskellige størrelser til at hjælpe dig med at skabe roser i forskellige størrelser, eller måske foretrækker du at bruge kronblade i forskellige størrelser til en rose. Kronbladens målinger er ca.15, 22, 30, 35 og 45 mm. ...mere
45,00 DKK
0 anmeldelser
Med dette udstikker sæt kan du lave de sejeste traktorer i fondant eller marcipan, til den helt perfekte traktor kage.   Størrelse på de forskellige dele:Traktor: ca. 6,5 x 8 cm.Vogn: ca. 5 x 3 cm.Cirkler: ca. 3,5 x 2,5 cm.Hjul: ca. 2 x 1,5 cm.
70,00 DKK
0 anmeldelser
Lav det flotteste diamant mønster på siden af din kage med denne smarte udstikker. Man kan evt sætte en lille spiselig sukkerperle fast i samlingerne. Det bliver så smukt.
40,00 DKK