Black Magic

Ingredienser:

4,5 dl mel
5 dl sukker
2 dl kakao
2 tsk natron
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 tsk vaniljesukker
2 æg
2,5 dl afkølet kaffe
2,5 dl mælk (jeg bruger letmælk)
1,25 dl solsikke eller rapsolie

Mousse:
5 dl piskefløde
2 dl sukker
1 dl kakao
1 tsk vaniljesukker

Andet:
Masser af forskellige friske bær
Chokolade, eksempelvis toffifee, ferrero rocher, maltesers, special moments eller hvad man nu lige ønsker.

Start med at blande alle de tørre ingredienser (mel, sukker, kakao, natron, bagepulver, salt, vaniljesukker)

Tilsæt derefter æg, kaffe, mælk og olie. Pisk godt med en håndmixer. Dejen er til den tynde side, men sådan skal den være. 

Hæld enten dejen i en firkantet form på ca. 30x40 cm, eller bag den i to springforme. Jeg plejer selv at bage den i to springforme.

Bages i 35-40 minutter ved 175 grader almindelig ovn. 

Bunden/bundene sættes i køleskabet i to dage.

Når den har stået der i to dage, pisker man alle ingredienserne til moussen sammen. Tag kagen ud af springformen, og placer den på et kagefad.
Fordel ca halvdelen af moussen på den ene bund, og læg den anden kagebund ovenpå. Fordel det resterende af moussen på toppen. Man kan også sprøjte den ud i et fint mønster.

Pynt til sidst med de ønskede bær samt chokolade.

Hvis man vil lave kagen i en stor bradepande, skal opskriften ganges med 2.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: