Jordbær sirup

Ingredienser:

500 g. friske jordbær (frosne kan også bruges)

1 tsk. vaniljepasta fra Dr. Oetker, eller 1 vaniljestang

150 g. rørsukker

3/4 dl vand

 

Kom alle ingredienser i en lille gryde, og lad det nå op til kogepunktet. Lad det koge i ca. 10-15 minutter, eller indtil bærrene er udkogte.

Kom en sigte op i en skål, og si jordbær massen. Mas alt saften ud af bærrene.

Kom jordbær saften tilbage i gryden, og lad det nu simre i 5-10 minutter. Det skal endelig ikke bulderkoge. 

Lad det koge indtil den rigtige konsistens er opnået. Men vær opmærksom på, at det tykner lidt mere når det bliver koldt.

Hæld nu den færdige sirup i enten en glasflaske eller en doseringsflaske. Jeg bruger selv en doseringsflaske, da det så er nærmere at dekorere med.

Stil siruppen på køl. Den kan holde sig i 3-4 uger.

Lager: Ikke på lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: