Kinder islagkage

Ingredienser:

Marengsbund:
3 æggehvider
150 g. sukker
2 tsk vaniljesukker
100 g. mandler
100 g. mørk chokolade

Is:
1/2 liter piskefløde
6 past. æggeblommer
125 g. sukker
1 tsk vaniljesukker

Kinder ganache:
200 g. kinder riegel chokolade
1 dl. piskefløde

- start med at hakke mandler og chokolade fint
- Pisk æggehviderne helt stive, og tilføj så vaniljesukkker og sukker lidt af gangen. Pisk til du har en marengs. 
- Tilsæt mandler og chokolade og vend det forsigtigt sammen.
-  Beklæd en springform på ca. 24 cm med bagepapir, og hæld marengsmassen i.
- Bages ved 150 grader varmluft i ca. 45 minutter
-  Lad bunden køle helt af.

- Pisk æggeblommer sammen med sukker og vaniljesukker indtil det er lyst og luftigt.
- Pisk fløden i en anden skål, og vend æggemassen forsigtigt i, til det hele er blandet godt.
- Sæt det til side imens du laver ganachen.

- chokoladen i mindre stykker og put i en skål.
- Varm fløden op til kogepunktet, og hæld over chokoladen og rør det godt sammen.

- Nu tager du ismassen og fordeler det halve ovenpå marengsbunden.
- Hæld halvdelen af ganachen ovenpå, og kør en kniv igennem det, så du fordeler ganachen i isen.
- Gentag med resten af ismassen og ganachen.

Sæt springformen i fryseren i minimum 8 timer. Tag den ud ca. 15 minutter før den skal serveres og befri den fra springformen. Pynt den nu med din yndlings kinder chokolade.

Rigtig god fornøjelse

Lager: Ikke på lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: