Makrontærte med æbler

Ingredienser:

4 æggehvider
50 g. sukker
250 g. makroner
75 g. mel
125 g. smeltet smør (afkølet)
2  æbler
1  spsk.  mandelflager

Kanelfløde:
1 dl piskefløde
1 tsk. kanel
1 spsk. flormelis
1 dl cremefraiche 18%

Start med at piske æggehviderne stive, vend eventuelt skålen på hovedet for at tjekke om de har fået nok. Tilsæt sukker og pisk til marengs.

Knus makronerne i en pose, og hæld dem op i marengsen. Æblerne skrælles og skæres i tynde både. Tilsæt de øvrige ingredienser og vend det forsigtigt sammen. 

Jeg bruger en tærteform beklædt med bagepapir til at bage den i. Hæld dejen op i tærteformen og drys med mandelflagerne. 

Bages ved 160 grader varmluft i ca. 55-60 minutter

Lad den køle af. Den kan spises imens den stadig er lun eller afkølet helt, vi elsker begge dele herhjemme.

Kanelfløden laves ved at man pisker fløden til en let skum sammen med kanel og flormelis. Vend derefter cremefraichen i.

Rigtig god fornøjelse, og velbekomme

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: