Pizzasnegle

Ingredienser:

2,5 dl mælk
75 g gær
500 g hvedemel
10 g bageenzymer (kan undlades)
150 g flydende margarine
1 tsk salt
1 spsk sukker

Fyld:

pizzasovs, ketchup eller lignende
175 g skinke strimler
75 g revet ost

Lun mælken til den er lillefinger varm, og rør derefter gæren ud i. Hvis du anvender bageenzymer, blandes disse i melet.
Alle ingredienserne æltes godt sammen til en ensartet dej. Dette gøres enten på en røremaskine med dejkrog eller i hånden.
Hæld dejen ud på bordet og del den i to. Form to boller som du lader hvile, på et meldrysset bord i ca 15 minutter. Rul hver klump dej ud til en rektangel på ca. 35 x 20 cm.
Put først din pizzasovs på dejen, og fordel herefter resten af fyldet på dejen. Rul dejen sammen på den lange led, og skær den herefter ud i ca 2 cm tykke skiver. De ligges på en bageplade med bagepapir, hvor de efterhæver i 20 minutter. 

Bages ved 220 grader varmluft i ca 9 minutter. Bagetiden kan variere fra ovn til ovn. 

Rigtig god fornøjelse og velbekomme

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: