Pizzasnegle

Ingredienser:

2,5 dl mælk
75 g gær
500 g hvedemel
10 g bageenzymer (kan undlades)
150 g flydende margarine
1 tsk salt
1 spsk sukker

Fyld:

pizzasovs, ketchup eller lignende
175 g skinke strimler
75 g revet ost

Lun mælken til den er lillefinger varm, og rør derefter gæren ud i. Hvis du anvender bageenzymer, blandes disse i melet.
Alle ingredienserne æltes godt sammen til en ensartet dej. Dette gøres enten på en røremaskine med dejkrog eller i hånden.
Hæld dejen ud på bordet og del den i to. Form to boller som du lader hvile, på et meldrysset bord i ca 15 minutter. Rul hver klump dej ud til en rektangel på ca. 35 x 20 cm.
Put først din pizzasovs på dejen, og fordel herefter resten af fyldet på dejen. Rul dejen sammen på den lange led, og skær den herefter ud i ca 2 cm tykke skiver. De ligges på en bageplade med bagepapir, hvor de efterhæver i 20 minutter. 

Bages ved 220 grader varmluft i ca 9 minutter. Bagetiden kan variere fra ovn til ovn. 

Rigtig god fornøjelse og velbekomme

 

Lager: Ikke på lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: