Rabarbercrumble

Ingredienser:

500 g. rabarber
225 g. rørsukker (man kan også bruge almindeligt)
150 g. mel
125 g. smør
100 g. havregryn
3 tsk. vaniljesukker
150 g. marcipan
100 g. mandler

Rens rabarberne og skær dem i ca. 1-2 cm tykke skiver og læg i dit fad. Jeg bruger et der er ca 20x30 cm. 
Bland mel, rørsukker, havregryn og vaniljesukker i en skål. Skær det kolde smør ud i mindre stykker, det kommer sig ikke så nøje. Så skal du smuldre det hele med fingrene, indtil smørret er fordelt jævnt. Dejen bliver ikke sammenhængende, det er meningen at den skal smuldre. Mine børn siger at det ligner sand ;-)
Skær marcipanen ud i mindre stykker, eller riv den på et rivejern, og fordel den ovenpå dine rabarber. 
Mandlerne hakkes groft og blandes i din smuldredej. Dejen fordeles oven på rabarber og marcipan. 

Den skal bages ved 160 grader varmluft i ca 35-40 minutter. Den skal være gylden og sprød på toppen når du tager den ud. 

Spises helst lun, og serveres med en god vaniljeis eller en klat creme fraiche. 

Rigtig god fornøjese

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: