Crispy Bites, marmor med et centrum af cornflakes og mælkechokolade, størrelse på 4-5 mm., Overtrukket i et tyndt lag sukker og ægte sølvi en rosa-farve.
De tyrkiske hasselnødder ristes forsigtigt til perfektion, hvilket fremhæver den nøddeagtige og cremede smag. Druknet i Gianduja, den italienske måde at fremstille blød nougat på.
Crispy Bites, marmor med et centrum af cornflakes og mælkechokolade, størrelse 10 - 12 mm., Overtrukket i et tyndt lag sukker, i en lyserødperlemors farve.
Mørk chokolade 70% formet som mandel, overtrukket i et tyndt lag sukker og matchende farver.
Crispy Bites, marmor med et centrum af cornflakes og mælkechokolade, størrelse 10 - 12 mm., Overtrukket i et tyndt lag sukker, i en elfenbensperlemors farve.
Crispy Bites, marmor med et centrum af cornflakes og mælkechokolade, størrelse 10 - 12 mm., Overtrukket i et tyndt lag sukker, i en lyseblåperlemors farve.
De spanske mandler fra valencia- regionen er ristet forsigtigt til perfektion, hvilket bringer frem den nødde agtige og cremede smag. Overtrukket i en blanding af mælk, hvid og mørk chokolade.